natiu2

Nules sol.licita una subvenció de 388.000 euros per a donar formació a 20 aturats

Mascarell 1L’ajuntament de Nules sol·licitarà una subvenció per a donar formació a 20 aturats de la població per un cost de 388.315,20 euros a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Per la qual cosa s’ha treballat en un projecte local presentat mitjançant el programa denominat T’Avalem d’ocupació i formació de garantía juvenil.

 

Es tracta d’un projecte de formació d’alternança amb l’ocupació, amb el qual es busca facilitar una oportunitat laboral i una formació necessària per a adquirir les competències que incrementen la qualificació i l’ inserció dels treballadors formats en jardineria i obra. “En concret l’actuació que volem dur a terme a Nules és la reforma per condicionar el passeig Senda Mitjana des del camí Cabeçol fins a Mascarell, a més d’altres immobles municipals.

Segons els informes tècnics municipals, si la conselleria ens aprova aquest projecte, es podran beneficiar 20 aturats de Nules, entre 16 i 30 anys, amb un compromís municipal d’aportar tan sols 100.000 euros quan la quantia del projecte és de quasi 400.000 euros”, explica la regidora de politiques d’ocupació, Rosa Ventura.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació