Nules sol.licita una subvenció de 388.000 euros per a donar formació a 20 aturats

Mascarell 1L’ajuntament de Nules sol·licitarà una subvenció per a donar formació a 20 aturats de la població per un cost de 388.315,20 euros a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Per la qual cosa s’ha treballat en un projecte local presentat mitjançant el programa denominat T’Avalem d’ocupació i formació de garantía juvenil.

 

Es tracta d’un projecte de formació d’alternança amb l’ocupació, amb el qual es busca facilitar una oportunitat laboral i una formació necessària per a adquirir les competències que incrementen la qualificació i l’ inserció dels treballadors formats en jardineria i obra. “En concret l’actuació que volem dur a terme a Nules és la reforma per condicionar el passeig Senda Mitjana des del camí Cabeçol fins a Mascarell, a més d’altres immobles municipals.

Segons els informes tècnics municipals, si la conselleria ens aprova aquest projecte, es podran beneficiar 20 aturats de Nules, entre 16 i 30 anys, amb un compromís municipal d’aportar tan sols 100.000 euros quan la quantia del projecte és de quasi 400.000 euros”, explica la regidora de politiques d’ocupació, Rosa Ventura.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació