Nules presenta "La música i el vi"

Una nova experiència que uneix oïda i gust

IMG 20220512 WA0008

Nules ha presentat un nou esdeveniment anomenat “La Música i el Vi”, un acte on es podrà gaudir de música acompanyada d'una selecció de vins. La regidora de Cultura, M. José Esteban, el director de la Banda Artística Nulense, Toni Reyero, i l'encarregada de Rabitas Gastronomía, Raquel Martínez, van donar ahir els detalls d'aquest concert que es farà el proper divendres 27 de maig a les vuit de la vesprada al Saló Multifuncional de Nules.

Per amenitzar, a les 19.30 hores ja s'obriran les portes del Saló Multifuncional perquè els assistents puguin començar la cata de vins o fer-se fotos al photocall que s'instal·larà a l'entrada del local. L'esdeveniment comptarà amb actuacions de la Banda Artística Nulense que interpretarà “obres que s'han compost per escoltar prenent un bon vi”, segons ha comentat el seu director, Toni Reyero, i “una cata de sis vins entre els quals hi haurà blancs, rosats, cava i dolços perquè puguin degustar tots els amants del vi” afegeix Raquel Martínez.

Alhora, als assistents se'ls regalarà dues copes de la marca Riedel, experta a fer copes destinades únicament al tast de vins, amb la serigrafia del logo de l'Ajuntament de Nules. Els que ho desitgin podrán pujar una fotografia que s'hagin fet al Photocall etiquetant l'Ajuntament de Nules, l’Associació Artística Nulense i Rabitas Gastronomia i entraran en un sorteig de totes les botelles provades al  tast de vins.

Per al concert estarán disponibles 300 entrades a un preu de 10 euros cadascuna i es podran adquirir al departament de Cultura del consistori, a l’Escola de la Banda Artística Nulense i a Rabitas Gastronomia.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació