Les persones majors de Nules podran gaudir d'una jornada de jocs castellonencs

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dimecres al camp de futbol Noulas Antonio Pérez Balada

IMG 20220503 WA0027

Nules albergarà el pròxim dimecres, 25 de maig, la IV edició dels Jocs Castellonencs Adults Grans, en la qual podran participar totes les persones del municipi majors de 60 anys. Així doncs, aquesta jornada esportiva es desenvoluparà al llarg de tot el matí al Camp de Futbol Noulas Antonio Pérez Balada del municipi.

Aquesta competició comptarà, entre d’altres, amb jocs tradicionals com la petanca, el tir al pot o el guinyot; a més hi haurà un pentatló adaptat d’esports com ara penals de futbol i handbol, bàsquet, bowling i hoquei. De manera que, les persones guanyadores de cada prova assistiran a la final provincial que se celebrarà a Benicàssim.

Per tant, les persones interessades a participar-hi s’han d’inscriure al CEAM de Nules fins al 24 de maig.

Davant açò, el regidor d’Esports, Gabriel Torres, assenyala que “d'aquesta manera Nules s’uneix a una iniciativa que busca portar l'esport a la gent gran, generar un espai d'amistat, d’integració, d’aprenentatge i sobretot de diversió com reflecteix el seu eslògan Mai deixes de jugar”.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l’Ajuntament de Nules en col·laboració amb la Diputació Provincial de Castelló i l’empresa Patagonia Esport 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació