natiu2

29 bars i restaurants de Nules participaran en la Ruta de la Tapa del 5 al 28 de maig

JURAT RUTA TAPA 1Nules ja prepara la VI Ruta Nules de Tapa en Tapa que començarà el proper divendres 5 de maig i que transcorrerà fins el diumenge 28. A  la present edició contarà amb la participació de 29 locals de Nules, les Platges de Nules i Mascarell, cinc més que l'any anterior.

Així doncs, de manera prèvia ja s'han seleccionat  les tapes que han sigut degustades pel jurat, que  ha estat compost per la Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Nules, Mª Jesús Gabaldón; el president de l’Associació Cultural Gastronòmica i Ramadera de Vila-real, Francisco Navarro; el president de l’Associació Cultural i Gastronòmica de Vila-real, Ximo Abril; el vicepresident de l’Associació Cultural Gastronòmica i Ramadera de Vila-real, Carlos Sales; i el president d’Hosturionda, Álvaro Chaves.

“Aquest any l’elecció ha sigut una de les més difícils des de que estem celebrant la Ruta Nules de tapa en Tapa, donat que les tapes presentades tenien un gran nivell destacant algunes d’elles per l’intens sabor i la creativitat en la presentació”, explica la Regidora de Turisme, Mª Jesús Gabaldón.

La VI Ruta Nules de Tapa en Tapa tindrà lloc els caps de setmana del 5 al 28 de maig. Destacar que com a novetat, a més de guardonar les tres millors tapes, aquest any s’inclou el reconeixement a la tapa més popular, que serà votada pels participants del sorteig que es farà en finalitzar la ruta.

En aquesta edició es sortejarà una estància d’un cap de setmana per a dos persones en una casa rural amb activitats d’aventura, una estància d’un cap de setmana per a dos persones en un balneari, i dos circuits de balneari per a gaudir en parella. Per a participar en el sorteig els usuaris deuran segellar 10 tapes.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació