Nules contractarà 18 monitors per a l'escola d'estiu

El termini per a presentar instàncies és de 10 dies hàbils comptats després de la publicació de les bases al BOP  

IMG 0809

L’Ajuntament de Nules ha convocat el procés selectiu per a la contractació laboral amb caràcter temporal de personal monitor d’activitats de temps lliure i animació sociocultural  i per a la constitució d’una borsa de treball per a futures contractacions segons les necessitats del consistori.

En concret, amb aquesta convocatòria l’ajuntament vol contractar 18 persones especialitzades per al desenvolupament d’aquests tipus d’activitats a l’Escola d’Estiu que tindrà lloc al mes de juliol.

Per tant, les persones interessades a participar en el procés selectiu poden presentar la sol·licitud corresponent en el termini de 10 dies hàbils després de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP), de fet s’aconsella que la presentació siga de manera telemàtica mitjançant la seu electrònica. Així doncs, les bases de la convocatòria es troben publicades al tauler d’anuncis i al portal de transparència de la seu electrònica de l’Ajuntament de Nules www.nules.sedelectronica.es

Amb tot, les funcions principals que duran a terme seran, entre d’altres, planificar i programar totes les activitats de l’Escola d’Estiu juntament amb la persona coordinadora; seran tutors d'un grup de xiquets que estaran al seu càrrec i seran els interlocutors amb els pares, mares o tutors legals de l’alumnat de l’escola d’estiu.

Cal assenyalar, a més, que el procés selectiu per a la contractació d’aquest personal i de la constitució de la borsa de treball de monitor es farà per concurs-oposició.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació