natiu2

La Generalitat aportarà 174.000 euros a Nules dintre del Fons de Cooperació Municipal

nules ajuntament façanaL’Ajuntament de Nules destinarà el cent per cent del Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana a inversions, així doncs la quantia total que la Generalitat Valenciana aportarà 147.147 euros. “És la primera vegada que Nules rep aquest tipus d’ajuda de la Generalitat, per la qual cosa estem contents de ser un dels pobles beneficiaris ja que es tracta d’uns diners que repercutiran en el benestar dels veïns i de les veïnes”, destaca l’alcalde de Nules.

El Fons de Cooperació Municipal està previst destinar-lo, principalment, a pavimentar el carrer de les Hortes de la platja i el camí del Cabeçol, a fer les obres necessàries per a l’adequació de la Unitat de Respir perquè es puga convertir en Centre de Dia, i a condicionar una zona del far per a la instal·lació de una biblioplatja.  

L’import assignat per la Generalitat Valenciana serà abonat en dos pagaments del 50% cadascú. El primer pagament s’efectuarà dins del primer semestre de l’exercici 2017 i el següent al llarg del segon semestre també d’aquest exercici.

García matisa que “una de les mesures que preveu aquest fons per a obtindre el pagament és haver presentat el compte general davant la Sindicatura de Comptes i haver remés el pla economicofinancer a l’òrgan de la Generalitat competent en matèria de tutela financera de les entitats locals de la Comunitat Valenciana. L’Ajuntament de Nules té els condicionats economicofinanciers necessaris gràcies a la gestió realitzada en aquests anys”.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació