natiu2

Més de 300 escolars de Nules participen en el concurs de Rebosteria infantil de la Clemenules

xiquets clemenulesMés de 300 xiquets i xiquetes dels diferents col.legis del municipi de Nules han participat durant dos dies en el IX Concurs Infantil de Rebosteria Clemenules dintre de les celebracions de la Setmana de la Clemenules que organitza l'Ajuntament de Nules.

 

Destacar la gran participació i també la qualitat dels plats preparats pels alumnes de tercer i quart de primària que era als que anava dirigit el concurs. Després de llargues valoracions i competicions, el jurat va determinar que han sigut guanyadors del concurs Raúl Sanz Adsuara de tercer de primària del col·legi La Consolació i Mar Castelló Martinavarro de quart de primària del CEIP Nou Pedro Alcázar.

Demà divendres als Salons de Caixa Rural Nules arrivarà el XIII Congrés de Citricultura de la Plana que enguany porta per lema "El valor de la nostra taronja:la diferenciació". El dissabte a partir de les sis de la vesprada al Multifuncional es celebrarà la Mostra Gastronòmica Clemenules amb un preu de 2 euros per la degustació de dolços i salats destinats a Càritas de Nules. Al mateix temps es farà la gran final del Concurs de Rebosteria Clemenules entre els estudiants de les escoles d'hosteleria. Diumenge serà l'ofrena al llaurador.

 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació