Mascarell alberga la seua primera Escape Room

L’Ajuntament de Nules vol així apropar el patrimoni local als més joves

ESCAPE ROOM MASCARELL 2

Mascarell ha albergat per primera vegada una Escape Room de temàtica medieval enfocada al sector més jove. En concret, ha participat de la mateixa l’alumnat de 3r de l’ESO de l'IES Gilabert de Centelles de Nules el qual va gaudir de diferents activitats en el conjunt emmurallat de Mascarell.

Els 40 alumnes van realitzar una visita guiada acompanyats  pels tècnics de Turisme i de Patrimoni de l'Ajuntament de Nules, per a conéixer així la història de Mascarell, a més de realitzar unes activitats didàctiques que elabora la regidoria de Patrimoni per a adquirir coneixements després de l'esmentada visita.

L'edil de Patrimoni, Guillermo Latorre, anuncia que “des de la regidoria de Patrimoni ja estem treballant en altres temàtiques i altres enclavaments patrimonials per a poder realitzar noves Escape Room i poder oferir-les als diferents centres educatius de Nules. Amb aquesta nova iniciativa es vol apropar el nostre patrimoni els més joves, atès que aquest tipus d’activitat es caracteritza per inculcar valors com ara el companyerisme i el treball en equip alhora que aguditzen els sentits i se senten protagonistes durant un instant”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació