natiu2

Helena Flich s'imposa en el concurs de cant "La Veu del Nuleret i Nulereta"

veu nuleret i nuleretaLa final de la I edició del Concurs de Cant la Veu del Nuleret i Nulereta va tindre com a guanyadora, amb 500 euros per a formació musical i de cant, Helena Flich. El segon premi dotat amb 300 euros va ser per a Wissem Gacemi i el tercer guardó de 200 euros per a Elías Azzouzi, a més Ivanna Dragón ha obtés el Premi Millor Promesa dotat amb 100 euros.

En la final han participat un total de 10 xiquets i xiquetes els quals gravaran un single benèfic la receptació del qual serà destinada a l’Associació Kimo Kap, dedicada a l’ajuda de xiquets amb càncer.

El jurat ha estat format per professionals del món de la música, el cant i les arts escèniques com Rosa María Gavaldá, Vicente Vinaixa, Antonio Reyero, María José Martos i Margarita Fernández, sent el president del mateix l’Alcalde de Nules, David García.

Així mateix, aquest concurs ha contat com amb dos professionals de la comunicació com a presentadors, Carlos González i Nieves Adsuara. I actuacions d’artistes locals de reconegut prestigi a nivell nacional, la cantant Carla Núñez, participant en diferents concursos televisius, i els ballarins Ariadna López i David Bou.

Al concurs han participat un total de 30 xiquets i xiquetes tots ells empadronats a Nules, de 9 a 18 anys, dels quals 14 van passar a la semifinal que va tindre lloc l’1 d’abril.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació