Nules vol donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+ amb la campanya 'Compres amb orgull'

Una cinquantena de comerços participaran en aquesta nova iniciativa

IMG 7185

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa enguany una nova iniciativa amb la qual es pretén donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+ coincidint amb la celebració  del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que tindrà lloc el pròxim 28 de juny.

En aquest sentit, els dies del 27 de juny al 4 de juliol Nules albergarà la campanya anomenada “Compres amb orgull” en la qual participaran una cinquantena d’establiments del municipi. 

Tot i així, l'alcalde ha apuntat que “haviem de pensar en accions més enllà que la tradicional penjada de la bandera o la lectura del manifest, i per això hem decidit crear la campanya “Compres amb orgull”. De manera que, durant una setmana fins a 50 locals de Nules col·locaran decoració amb els colors de la diversitat als seus establiments i aparadors i podran així participar en un concurs d'un premi de 500 euros al que presente la decoració més atractiva a criteri d’un jurat expert”.

Però a més, per al veïnat que compre en aquests establiments en aquest dies també hi haurà premis. En concret, se sortejaran vals de 50 € per consumir a qualsevol dels locals participants. Així mateix, l'acció més gran de la campanya serà la promoció per xarxes socials, per tant el veí que publique la foto feta en un d’aquest establiments acompanyada pel hashtag #compresamborgull i que aconsegueixca més m’agrades guanyarà 500 euros per a consumir als comerços adherits a aquesta campanya.

“Els éssers humans naixem lliures i amb els mateixos drets. Per això, campanyes com aquesta promouen la solidaritat, l'acció conjunta i la reivindicació perquè tots puguem conservar la llibertat de sexualitat i gènere amb què naixem”, ha comentat al respecte Rosa Ventura.

No obstant això, des del consistori  s’assenyala que són una entitat compromesa  amb la igualtat i amb la lluita per la igualtat, i amb aquesta campanya no sols es vol donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+, també es tracta d’una eina per a celebrar el que aquest col·lectiu ha aconseguit fins ara i per a reivindicar el que encara falta per a arribar a una igualtat total.

Amb tot, l’Ajuntament de Nules, com cada any, el pròxim dimarts, 28 de juny, penjarà als seus balcons la bandera de la diversitat i a la Plaça Major es llegirà també el tradicional manifest. Enguany, com a novetat, també es penjarà la bandera LGTB+ a l’Ajuntament de Mascarell.    

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació