Nules trau a licitació les casetes del mesó de la tapa de les festes patronals

La concessió serà per a quatre anys i es podran presentar propostes fins el 7 de juliol

MESN TAPA 2

L'Ajuntament de Nules ha tret a licitació, per als pròxims quatre anys, quatre espais de domini públic destinats a ubicar les casetes del mesó de la tapa de les festes patronals de Sant Bartomeu al mes d’agost, i de la Mare de Déu de la Soledat al mes d'octubre. De manera que, aquestes casetes es podran instal·lar a la Plaça de Frai Asensi Nebot on estarà el recinte destinat a albergar el mesó de la tapa de festes.

El cànon mínim per poder participar és d’1 euro per caseta, i es podran presentar ofertes fins dijous 7 de juliol a través de la plataforma PLACE, “amb aquest cost inicial de licitació es busca incentivar la participació i que arriben les màximes ofertes possibles”, comenta l’alcalde, David García. Pel que fa als criteris d'adjudicació cal destacar que el cànon serà a l'alça.

Amb tot, cada ofertant només podrà presentar una proposta, i tant el perfil del contractant com els plecs de la concessió es poden consultar al departament de Contractació de l'Ajuntament de Nules. 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació