natiu2

Comencen les activitats a Nules del Festival Castelló Negre

nules negreLa població de Nules comença el dimarts 9 de maig les activitats emmarcades en el Festival Castelló Negre (FCN) 2017, que tindran lloc fins el dissabte 13 de maig, aquest festival és un dels més importants i reconeguts a escala nacional de literatura del gènere negre i policíac.

Cal destacar que és la primera vegada que s’inclou la població de Nules en aquest festival en el qual participen Castelló, Benicàssim i Peníscola, “es tracta d’un esdeveniment cultural de gran importància no sols a la província de Castelló, per la qual cosa és un orgull que Nules siga una de les quatre localitats castellonenques que formen aquesta edició del Festival Castelló Negre. És una oportunitat per als nostres veïns i veïnes, i per als dels voltants de gaudir de diferents activitats gratuïtes en les quals rebrem la visita d’importants autores d’aquest gènere literari. A més, tenim la possibilitat que Nules siga un referent dins del món literari”, explica el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

La primera de les activitats tindrà lloc el dimarts 9 de maig, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó, amb la presentació, per primera vegada a Nules, de “12 Plumas Negras: el regreso” amb les escriptores i periodistes Ana Rosa Sanfeliu, Eva Marín, Yolanda Quiralte i Patricia Artero.

Els joves de l’IES Gilabert de Centelles podran conéixer l’autora de la “Triología del Mal”, María José Moreno, amb la presentació que es farà el dimecres 10 de maig, a les 10.00 hores, per part de la periodista i escriptora local, Mónica Mira.

El divendres 12 de maig visitaran Nules les autores Lola Almeyda i Amelia Díaz per a presentar l’obra “Algunos van a morir”, al primer pis de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó, el mateix dia es projectarà la pel·lícula “El hombre de las mil caras” al Teatre Alcázar.

Per a l’organització d’aquests actes la Regidoria de Biblioteca ha comptat amb la col·laboració del col·lectiu local Cosas&Musas. Mónica Mira, com a representant de Cosas&Musas, destaca una iniciativa nova amb la qual es tancarà la programació del FCN a Nules, “tindrem un microteatre negre a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó en el qual dos actors reconeguts com són Maribel Casany i Jordi Carbonell representaran tres obres d’una duració aproximada de 15 minuts dirigida cadascuna a un públic de 20 persones. Per tant, la capacitat sols és per a 60 persones, que han de fer una inscripció prèvia per a assistir-hi, la reserva és fins el dijous 12 de maig. Cosas&Musas vol amb la col·laboració en aquest festival promocionar la lectura i donar protagonisme a les autores que escriuen literatura de gènere negre”.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació