La Conselleria d'Agricultura s'afegeix a la Plataforma per la Dignitat del Llaurador

reunio agricuEl secretari autonòmic d’Agricultura de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, ha assistit a la reunió de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador que va tindre lloc ahir de vesprada a l’Ajuntament de Nules.

“Per als membres que formem la plataforma és molt important i positiu tindre un representant de la Conselleria d’Agricultura, ja que els temes que tractem arribaran de seguida a l’Administració autonòmica. A més, el secretari autonòmic d’Agricultura ens ha dit que donarà suport a qualsevol iniciativa que siga viable i real”, explica el regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, César Estañol.

En aquesta reunió s’ha tractat de nou el tema de la figura de qualitat per a la clemenules, “estem en contacte amb tècnics de l’UJI i de la Universitat Politècnica de València per a treballar diferents punts, com ara el reglament, el plec de condicions tècniques i l’àmbit geogràfic”, comenta Estañol. També s’ha fet un seguiment de la recollida de signatures que està previst que finalitze a principi d’estiu. Des de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador es duran a terme diferents reunions de treball per a establir les bases de la figura de qualitat que es tractaran en la pròxima reunió que convocarà la plataforma.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació