Nules ja coneix els guanyadors de la campanya 'Compres amb orgull'

La campanya ha tingut molt bona acollida tant del comerç local com del veïnat

3 TBB

L’Ajuntament de Nules ha donat a conèixer el nom dels guanyadors dels diferents concursos emmarcats en la campanya #Compresamborgull, una nova iniciativa que com a novetat ha posat en marxa enguany el consistori per donar visibilitat el col·lectiu LGTBI+ coincidint amb la celebració  del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que te lloc el 28 de juny.

De manera que, els comerços TBB Clothes Man i MJ& Fotògrafes Nules han obtingut el reconeixement a la millor decoració dels seus aparadors. Així doncs, els dos establiments compartiran el primer premi dotat amb 500 euros, i se’ls lliurarà per tant 250 euros a cadascú donat que el jurat ha considerat que han sigut els dos aparadors més treballats de la cinquantena que hi han participat.

Així mateix, el premi de 500 euros a la fotografia feta en aquests comerços penjada en xarxes socials acompanyada per l’etiqueta #compresamborgull que ha obtingut més m’agrades ha estat per la publicada a Instagram per Peluquería Amelia amb 278 m’agrades.

Però a més, el veïnat que ha comprat en aquests establiments en aquest dies també ha tingut premis. En concret, s’han sortejaran un total de 20 vals de 50 € per consumir a qualsevol dels locals participants i que es poden conèixer el seu nom que l’enllaç   https://youtu.be/N34GSpkZZHY

Cal assenyalar que, la campanya s’ha desenvolupat els dies del 27 de juny al 4 de juliol i ha comptat amb molt bona acollida tant per part del comerç local com del veïnat, “estem molt contents del resultat de la campanya, per una banda hem aconseguit dinamitzar les compres del comerç local, i per altra donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+ en omplir tot el poble dels colors de la diversitat. Per tant, el pròxim any tornarem a posar en marxa aquesta campanya”, comenta l’alcalde, David García.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació