Nules informa al sector industrial dels beneficis de construir una Entitat de Gestió i Modernització

En la jornada han participat empreses del polígon industrial la Mina i de la zona Hortofructícola

IMG 7562

Nules ha albergat una jornada informativa enfocada al sector industrial de la població per donar a conèixer les oportunitats i els beneficis que comporta el constituir-se  com una Entitat de Gestió i  Modernització (EGM) segons acull la llei 14/2018.

Així doncs, l'Ajuntament de Nules, el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa i la Federació de Polígons Professionals han convocat per un  costat a les empreses del polígon industrial la Mina, i per altre a les que formen l'Agrupació d'Interès Urbanístic de la zona Hortofructícola per a explicar-los  els detalls de l’expansió i de creixement que ofereix aquesta legislació per als parcs industrials de la Plana Baixa. Una iniciativa que en breu traslladaran també a la resta d’empreses dels polígons industrials del municipi.

De manera que, en aquesta jornada ha participat Encarni Trigo, Tècnic de l'Àrea d'Indústria del Consorci Gestor del Pacte Territorial de la Plana Baixa amb la xerrada sobre la gestió d’un nou entorn industrial per al futur dels parcs empresarials de Nules.

també, Diego Romá, gerent de Fepeval, ha parlat sobre els reptes i les oportunitats d'aquesta normativa per a les empreses industrials del polígon de la Mina. Així mateix, Asun Roselló, gerent d’ADET i Elena Álamo, gerent d’AEPIR, han parlat a les persones assistents sobre la dinamització del teixit empresarial de Nules.

“Creiem que esta jornada  és important per donar a conèixer al nostre sector industrial quines oportunitats de desenvolupament i modernització que tenen i com treure partit de les normatives vigents. El sector industrial és clau per a Nules i hem de fer tot el possible perquè puga continuar creixent ”, comenta al respecte el regidor dʻIndústria, César Estañol.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació