natiu2

Nules no pujarà l'IBI per a 2018 encara que Cadastre si ho proposa

foto ajuntamentPer segon any consecutiu l’Ajuntament de Nules ha decidit no pujar als veïns i a les veïnes l’Impost de Bens Immobles (IBI) tal i com li proposa la Direcció General de Cadastre. Així doncs, el coeficient d’actualització per al municipi de Nules dels valors cadastrals, que aquesta direcció general preveia incorporar al projecte de Llei dels Pressuposts Generals de l’Estat per al 2018, és de l’1,04.

“El Govern ens ha proposat actualitzar l’IBI a l’alça però, al igual que varem fer en l’exercici anterior del 2017, la decisió d’aquest equip de govern és congelar aquest impost que afecta a la població. Per tant, hem comunicat a la Direcció General de Cadastre la sol·licitud de no aplicació dels valors cadastrals dels bens immobles urbans en el nostre terme municipal, dels coeficients que per al seu increment establiexca a l’efecte de la Llei de Pressuposts Generals de l’Estat per a l’any 2018”, explica l’Alcalde de Nules i regidor d’hisenda, David García.

Els ajuntaments poden demanar l’aplicació de coeficients d’actualització de valors cadastrals per a l’any 2018 de conformitat a l’article 32.2 del text refondit de la Llei del Cadastre Immobiliari, aprovat per Real Decret Legislatiu 1/2004 de 5 de març, una mesura que permet apropar els valors cadastrals al 50% del valor de mercat. “En el cas d’acollir-nos a aquesta mesura l’Ajuntament de Nules recaptaria més però seguirem amb l’IBI congelat per afavorir a la ciutadania”, destaca David García.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació