Nules tornarà a eixir al carrer per a reivindicar a costes la regeneració de les seues platges

Les associacions de la platja i els representants dels grups polítics locals anuncien mobilitzacions i accions reivindicatives per als dies del 22 al 24 de juliol

IMG 7716

“El poble de Nules, units per la nostra mar. Història. Patrimoni. Natura. Vida” és el lema amb el qual el veïnat de Nules tornarà a eixir al carrer per a seguir reivindicant la regeneració del seu litoral i la construcció d’espigons.

De nou, les associacions de les platges i els partit polítics amb representació en l’Ajuntament de Nules han mostrat unitat al anunciar noves accions reivindicatives per al pròxim cap de setmana. L’alcalde de Nules, David García, la regidora de Platges, M. José Esteban; el portaveu del grup municipal PSPV-PSOE, Adrián Sorribes, i de Més Nules, Rosa Ventura, juntament amb altres regidors de la Corporació Municipal i del president del PP local, José Vicente Adsuara han coincidint en assenyalar amb els representants de les tres associacions de les platges, Manolo Oliver de l’Associació Mare de Déu del Carme; Santiago Carreguí de l’Associació Platges de Nules; i Silvia Romero de l’Associació de Veïns Platja de Nules a instar a Costes a realitzar actuacions de caràcter urgent i immediat.

Així doncs, s’han convocat noves mobilitzacions per als dies 22, 23 i 24 de juliol. En concret, la primera de les accions tindrà lloc divendres, 22 de juliol, a les 20.00 hores a la zona de la Gola de la platja de Nules  on hi haurà una concentració reivindicativa amb la lectura d’un manifest. Així mateix, al llarg dels dies 23 i 24 de juliol també hi haurà altres accions reivindicatives com ara una xiulada de cotxes pels principals carrers de la població marítima diumenge 24 de juliol a les 10 del matí coincidint amb la festivitat de Sant Cristòfol, patró dels conductors, i d’altres que les associacions anunciaran en els pròxims dies.

Davant açò, cal recordar que al mes de gener d’aquest any des de la Direcció General de Costes es va anunciar  la licitació del projecte d’estabilització de la Platja de les Marines per al primer trimestre del 2022. Així ho van comunicar els responsables de la Direcció General de Costes a l’alcalde de Nules, David García, i a la regidora de Platges, M. José Esteban, en la reunió telemàtica que van mantindre el 12 de gener amb la Directora General de la Costa i del Mar, Ana María Oñoro, el Subdirector General per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz, i amb el cap del servei provincial de Costes a Castelló, Fernando Pérez.

“Una licitació que a hores d’ara ja al mes de juliol encara no s’ha fet i per tant difícilment les obres puguen començar enguany com ens van dir”, matisa l’alcalde, David García, “per aquest motiu anem a seguir reivindicant aquestes actuacions. No anem a parar i de nou tot el poble anem a exigir la defensa de les nostres platges”.

Cal remarcar que Nules porta anys exigint  a Costes que es porten a terme les obres de regeneració de les seues platges, donat que cada volta són més els danys patrimonials que està patint davant la falta d’actuacions.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació