Nules millora les instal·lacions de la plaça Clara Campoamor

S’han portat a terme diferents actuacions per a mantindre aquesta zona en les millor condicions

WhatsApp_Image_2022-07-02_at_9.27.11_AM_1.jpeg

L'Ajuntament de Nules ha portat a terme en les últimes setmanes diverses actuacions de millora i de manteniment de la plaça Clara Campoamor amb les quals s’ha dotat a aquestes instal·lacions de nous elements d’oci i entreteniment, i de seguretat.

En aquest sentit, el punt de treball més important ha estat el parc infantil en què s'han reformat els aparells biosaludables més deteriorats, així mateix s'ha reforçat el tancament perimetral i els panells que estan al costat de les porteries. A més, s'ha canviat completament la gespa artificial, s'ha canviat un tobogan complet i una peça d'un altre.

Per altra banda, l’altra zona de la plaça que s'ha reformat ha estat el parc caní, on s'han hagut de canviar diverses vegades una de les tanques degut a alguns actes incívics registrats en aquest lloc.

“Hem fet moltes actuacions de manteniment i de nova creació per mantenir les instal·lacions en el millor estat possible. Esperem que totes les persones usuàries puguen gaudir d’aquesta plaça amb la màxima seguretat possible, especialment els més menuts. De manera que, seguim treballant en la millora i manteniment dels parcs de la localitat”, comenta el regidor de Parcs i Jardins, Gabriel Torres.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació