Nules destina 46.000 euros a subvencionar entitats esportives competitives i esportistes d'elit

El termini per presentar sol·licituds és de l’1 d’agost al 9 de setembre

IMG 0807

L’Ajuntament de Nules destina un total de 46.000 euros per a atorgar subvencions a entitats esportives competitives i a esportistes d’elit de Nules.

De manera que, en data de 21 de juliol s’ha aprovat la convocatòria de les bases per a la concessió d’aquestes ajudes destinades a clubs i entitats esportius de la població i a esportistes d’elit del municipi no professionals i amb llicència federativa.

Així doncs, el termini per a presentar les corresponents sol·licituds i documentació requerida és de l’1 d’agost al 9 de setembre, i es farà via telemàtica a través de la plataforma electrònica de l’Ajuntament de Nules.

Amb tot, es destinen un total de 40.000 euros per a entitats esportives competitives, de fet podran sol·licitar aquesta subvenció tots els clubs i associacions esportives de Nules que estiguen inscrits al Registre Municipal d’Associacions de l’Ajuntament de Nules, estiguen legalment constituïts  amb la corresponent inscripció al registre d’Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana; i realitzen la seua activitat regular a Nules.

Així mateix, entre els criteris de concessió de les ajudes es valorarà l’esport base, el foment de la paritat entre sexes, el número d’esportistes que formen el club, les despeses federatives, les despeses per manteniment d’instal·lacions, el nivell de competició esportiva, o els tècnics esportius titulats i acreditats, entre d’altres.

Per altra banda, l’import total de la subvenció per als esportistes d’elit és de 6.000 euros i podran beneficiar-se de la mateix les persones que estiguen en possessió de la llicència federativa en vigor durant la temporada objecte de la subvenció, que hagen participat en competicions oficials d’algun esport  reconegut pel Consell Superior d’Esports, i que en aquest període hagen estat empadronats a Nules.

Des de la regidoria d’Esports s’assenyala al respecte que “el que volem és ajudar els esportistes i entitats esportives de la nostra localitat, donat que cada temporada realitzen un gran esforç per poder competir”, comenta Gabriel Torres.   

 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació