Nules reivindica la reobertura del consultori mèdic de Mascarell

Penja una pancarta a la façana per exigir a la Conselleria de Sanitat aquest servei

IMG-20220719-WA0002.jpg

L’Ajuntament de Nules reivindica a la Conselleria de Sanitat la reobertura del Consultori Mèdic de Mascarell tancat des del mes de març de l’any 2020. Per aquest motiu, s’ha penjat una pancarta a la façana de l’edifici que alberga aquest servei per a així donar visibilitat al seu tancament.

Des del consistori s’assenyala al respecte que el veïnat de Mascarell porta més de dos anys sense servei sanitari a la població, de manera que s’han de desplaçar a l’ambulatori de Nules per rebre atenció mèdica, “no pot ser que  el Consultori Mèdic de Mascarell estiga més de dos anys tancat, encara que al principi era comprensible per tota la situació derivada de la pandèmia ara considerem que aquest servei s’ha de reprendre i dotar de nou de personal a aquest consultori mèdic”, comenta l’alcalde de Nules, David Garcia.

Així mateix, García explica que des de l’Ajuntament de Nules s’ha contactat en més d’una ocasió amb responsables de la Conselleria de Sanitat per a explicar la situació d’aquest consultori.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

AMICSET22

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació