natiu2

Convoquen els LXIV Jocs Florals de la Vila de Nules

nules ajuntament façanaL’Ajuntament de Nules ha convocat els LXIV Jocs Florals Vila de Nules i els II Premis d’Investigació i Divulgació per la qual cosa els interessats poden presentar els treballs fins el proper 8 de setembre.

Cal destacar, que per segon any consecutiu es convoquen els II Premis d’Investigació i Divulgació “aquests premis els varem convocar per primera vegada l’any passat amb l’objectiu de dignificar, més encara, aquesta trobada cultural tant important per a Nules. Es tracta, en definitiva, d’uns premis dedicats a l’estudi d’un tema específic relacionat amb la nostra terra”, comenta el regidor de Cultura, Ramón Canut.

En aquest premis estant el premi a la millor “Investigació Lingüística sobre el Valencià” dotat amb 500 euros, i el premi “Aspectes Històrics de les Comarques de Castelló” també dotat amb 500 euros; a més de “La Música en les Terres Valencianes” patrocinat per la Societat Artística Nulera amb una dotació de 500 euros; “De les Cooperatives de Crèdit a les Noves Formes d’Economia” que patrocina amb 500 euros la S.A.T Cítrics de la Plana (CIPLA); “La Nostra Citricultura en el Marc de la Unió Europea”, premi patrocinat per la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Nules amb 600 euros; “El Cooperativisme de Crèdit front als reptes del Sector Financer”, dotat amb 800 euros que patrocina la Caixa Rural Sant Josep de Nules; i  “Nules, passat i memòria:fa 50 anys érem joves” dotat amb 250 euros que està adreçat a majors de 60 anys i en el qual es premia el millor treball que partint de la memòria i la vivència personal analitze, descriga o recupere aspectes socials, econòmics o culturals de la població de Nules i que patrocina la Residència Verge de la Soledat.

Respecte a l’edició passada s’incrementa en 500 euros el “Premi Flor Natural” dotat amb 2.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora; els altres premis que formen part del certamen literari són el Premi de tema Religiós o Ètic dotat amb 200 euros; Premi de Tema Patriòtic dotat amb 200 euros; Premi Anna Rebeca, dotat amb 500 euros i dirigit a fills o residents de Nules; Premi Poemari Infantil també dotat amb 500 euros; i el Premi Poesia Visual dotat amb 300 euros i que té la peculiaritat de tindre un format poc tradicional, com és el gràfic o vídeo.

El lliurament de premis tindrà lloc el 6 d’octubre en el Teatre Alcázar, acte al que els autors guanyadors han d’assistir obligatòriament i “en el que el guanyador del Premi Flor Natural llegirà uns fragments escollits de la composició premiada”, matisa Ramón Canut.

Els membres del jurat el formaran poetes, escriptors, professors, acadèmics, crítics i personalitats rellevants de les lletres sota la presidència del regidor de Cultura i la presidència d’honor de l’Alcalde de Nules.

Les bases específiques per a cadascun dels premis es troben a la web municipal de l’Ajuntament de Nules i a les xarxes socials.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació