El PP de Nules organitza una xarrada aquesta vesprada per explicar el pla fiscal de Mazón

La cita serà hui a les 19:30 a la seu del partit, amb el candidat a l'alcaldia José Adsuara i Rubén Ibáñez, diputat autonòmic del PPCV

José_Adsuara_Despatx_al_carrer19575.jpeg

El PP de Nules ha organitzat per a aquesta vesprada una xarrada per explicar la reforma fiscal que defensa Carlos Mazón per a les eleccions autonòmiques. La cita serà a les 19:30 a la seu del partit, i comptarà amb el candidat popular a l'alcaldia del municipi, José Adsuara, i amb Ruben Ibáñez, diputat autonòmic del PPCV.

Eliminació de la plusvàlua, rebaixa de la contribució (IBI), amb bonificacions específiques del 50% per a les famílies monoparentals i nombroses, rebaixa l'impost de vehicles (IVTM), revisió de l'ordenança de guals o bonificació del 50% dels preus públics als pensionistes, són algunes de les mesures que Adsuara, al costat del diputat autonòmic del PPCV, Rubén Ibáñez desgranaran aquesta vesprada en la localitat. La xarrada és a les 19.30 hores en la seu del PP de Nules, i a ella estan convidats “tots els veïns de Nules que desitgen conéixer que hi ha una altra manera de governar, la que atén necessitats, resol problemes i injecta estalvis als veïns”.

El pla fiscal que defensa Carlos Mazón planteja la deducció en l'IRPF de fins a 300 euros pel 30% de les despeses generades per membres de la unitat familiar. “La reforma que volem és real, beneficiarà a tots els valencians i suposarà un estalvi de 1.750 milions d'euros”, assenyala Rubén Ibáñez, diputat autonòmic del PPCV. 

 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació