Nules participa per primera vegada en el projecte l'Escola Canta

Dissabte 6 de maig tindrà lloc el concert de cloenda amb la participació de l’alumnat de la localitat

ESCOLA_CANTA_Nules_Cartell_A3_1.jpg

Les escoles de Nules participen, per primera vegada, en aquest curs escolar 2022/2023 en el projecte l’Escola Canta. Un projecte de caràcter musical i escènic que pretén, entre d’altres, donar suport als Plans de Normalització Lingüística (PNL) de cada centre educatiu.

Es tracta, doncs, d’una iniciativa pensada per a potenciar l’ús social del valencià com a eina de convivència mitjançant la interpretació i representació d’una cantata, una obra musical i escènica creada a propòsit per a aquest projecte educatiu. Així doncs, l’Escola Canta permet, a més, posar en contacte l’alumnat i el professorat amb les bandes de música.

En aquest sentit, dissabte, 6 de maig, tindrà lloc el concert de cloenda  en el qual l’alumnat de Nules interpretarà a la plaça Major la cantata La missió de Robi amb música de Marcel Ortega i Martí i lletra d’Isabel Marín Royo.  

En concret, participaran d’aquest acte l’alumnat de quart de Primària del CEIP Cervantes, i de cinquè de Primària del CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII, CEIP Jaume I, CEIP Nou Pedro Alcázar, i del Col·legi Nuestra Señora de la Consolación, juntament amb la Banda Artística Nulense.

Cal assenyalar que, l’Escola Canta és un projecte que promou la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació amb l’objectiu de promoure l’ús del valencià  i fomentar l’aprenentatge musical entre l’alumnat. Amb tot, el concert de cloenda comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Nules.

 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació