natiu2

L'Ajuntament de Nules realitza al plenari una declaració institucional conjunta de tots els grups en defensa del litoral sud de Castelló

IMG 20170120 WA0009 resized 1Els representants dels grups polítics municipals de Nules, PSOE, Més Nules, CCD-IPN i PP, han presentat en sessió plenària, una declaració institucional en defensa del litoral sud de Castelló. Es tracta d’una reivindicació compartida per tots els partits sense distinció del color polític i que va de la mà de les altres poblacions costeres d’aquesta zona com Almenara, La Llosa, Xilxes, Moncofa i Borriana.

Davant açò, l’acord que es presenta es instar al Congrés dels Diputats a que incloga en els Pressuposts Generals de l’Estat per al 2017 una partida destinada al inici de les obres de defensa del litoral sud de Castelló; en l’escrit també es diu de tornar a demanar a la Directora General de Sostenibilitat i Costes, Raquel Orts, que atenga als representants dels municipis de Castelló, ja que fa més d’any i mig que s’han fent diferents sol·licituds de reunió que no han sigut ateses; i en tercer lloc es vol notificar l’acord al Ministeri de Foment i de Medi Ambient, al Congrés dels Diputats, als representants dels partits polítics del Congrés dels Diputats que tinguen representació en la Corporació Municipal de Nules i a municipis afectats com Almassora, Borriana, Moncofa, Xilxes, La Llosa i Almenara.

Recordar que el sud de la província de Castelló ha estat durant anys pendent de la redacció d’una actuació integrada de defensa del seu litoral. Des de la presentació de l’Estudi de Cantabria l’any 2011 i després del projecte “Estrategia de actuación del tramo de costa comprendido entre el puerto de Castellón y el puerto de Sagunto (Castellón Sur)” de l’any 2015 “en tot aquest temps la mar ha anat avançant terreny, provocant danys de forma continuada que s’han vist engravats amb els temporals registrats al mes d’octubre, desembre i gener, el que ha ficat de manifest una vegada més, la necessitat de iniciar de manera urgent el pla integral de defensa de la costa sud de Castelló”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació