Nules celebra la II Nit de l'Art

Exposicions, tallers, música en directe, dansa, o cinema han protagonitzat la programació

IMG_6196_1.jpg

Nules s’ha convertit aquest cap de setmana en punt de trobada d’artistes locals i provincials que al llarg de la jornada han pogut mostrar la seua obra en la programació emmarcada en la II Nit de l’Art.

De manera que, els carrers i places de Nules juntament amb els principals enclavaments patrimonials de Nules s’han transformat en escenaris per a albergar una gran varietat d’actes i d’activitats dirigides a tots els públics i que han omplert la població d’art i de cultura.

Amb tot, l’art en les seues diferents expressions ha comptat amb diversos escenaris com ara el Museu de Medallística “Enrique Giner”, el Convent de la Sagrada Família, el Teatre Alcàzar, la Plaça Major, el Museu d’Història “Vicent Felip Sempere”, l’ermita de Sant Xotxim, el Mercat Municipal, la plaça de Fra Asensi Nebot, Local Multifuncional, Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó”, o el saló d’actes de la Caixa Rural Sant Josep.    

La Nit de l'Art a Nules és  una iniciativa de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Nules, un projecte que promou Ivonne Bacas, i que compta també amb la col·laboració de diferents associacions i col·lectius locals.

 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació