Nules s'adhereix a la Xarxa Valenciana d'Igualtat

La Directora General de l’Institut Valencià de les Dones explica aquest servei

Xarrada08-05_1.jpg

El municipi de Nules formarà part, en breu, de la Xarxa Valenciana d’Igualtat al posar en funcionament la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives juntament amb l’Ajuntament de Nules una Agència d’Igualtat, que comptarà amb dos professionals especialitzats en temes d’igualtat d’oportunitats.

En aquest sentit, la Directora General de l’Institut  Valencià de les Dones, Maria Such, ha explicat hui a Nules a una representació del Consell per la Igualtat en l’Educació de Nules, del Consell Municipal de la Dona, d’associacions esportives locals, i al personal tècnic del departament de Serveis Socials, els detalls  d’aquest servei.

De manera que, Nules comptarà així amb un agent d’Igualtat y amb un promotor/a d’Igualtat que prestaran aquest servei a la ciutadania.

Per altra banda, des de l’Institut Valencià de les Dones també s’ha atorgat a Nules una assignació econòmica per a desenvolupar accions emmarcades en el Pla Corresponsables 2023,  amb les quals es busca el foment de la conciliació de la vida personal, familiar i laboral des d'un enfocament d'igualtat entre homes i dones, promovent la corresponsabilitat i la creació d'una ocupació de qualitat en el sector de les cures, així com plans de formació en corresponsabilitat i cures destinades als homes.

 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació