Nules restaurarà el mosaic ceràmic original del mercat municipal

La peça es troba des de fa dècades al magatzem municipal amb un estat deteriorat

MOSAIC_CERÀMIC.jpg

L'Ajuntament de Nules restaurarà el mosaic ceràmic original del Mercat Municipal, de fet des de la regidoria de Patrimoni s’ha encarregat  la restauració de l'únic medalló ceràmic de façana que es conserva al municipi, a l'artista ceràmic de l'Alcora, Daniel Falomir, i al també veí de l'Alcora i restaurador ceràmic, Francesc Chiva.

La peça, que es troba en un deficient estat de conservació, ha estat durant dècades guardada al Magatzem Municipal. De manera que, el projecte contempla no sols la restauració de la peça original, que serà situada a l'interior del Mercat Municipal, sinó que es crearan dues rèpliques exactes per a situar-les al seu lloc original, a la façana de l'edifici.

Des de la regidoria de Patrimoni s'assenyala que el projecte de restauració i els dos nous mosaics idèntics als originals atorgaran a aquest immoble municipal l'aspecte exterior que presentava en els seus inicis, dotant així al mercat d'un element patrimonial més.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació