Nules facilita material no sexista als centres educatius

L’alumnat dels centres educatius compta amb material formatiu i lúdic

IMG-20230511-WA0002.jpg

Els centres educatius de Nules compten amb nous recursos per a poder formar a l’alumnat en temes d’igualtat. En aquest sentit, el Consell per la Igualtat en l’Educació de Nules juntament amb la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Nules han posat a disposició de totes les escoles del municipi diferent material formatiu i lúdic.

Així doncs, per una banda s’han lliurat quatre maletes violeta amb llibres adaptats a diferents edats a cadascú dels col·legis, i per l’altra  jocs no sexistes per a jugar als patis.

En concret, els centres educatius als que s’ha repartit aquest material han estat CEIP Jaume I, CEIP Pío XII, CEIP Lope de Vega, CEIP Cervantes, CEIP Nou Pedro Alcázar, i Col·legi Nuestra Señora de la Consolación.

De manera que, amb aquesta actuació es vol donar a l’alumnat una visió del món amb respecte a totes les persones, valorant així les diferències de sexe, al mateix temps que es pretén també trencar els estereotips existent a la societat.

Cal assenyalar que, les maletes violeta que s’han repartit han estat realitzades per l’alumnat del Taller d’Ocupació del mòdul de fusteria.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació