Nules ampliarà el Museu de Medallística Enrique Giner

Es trau a licitació l’obra d’enderroc dels habitatges confrontants

IMG_1121_1.jpg

L’Ajuntament de Nules ha tret a licitació l’obra d’enderroc dels habitatges ubicats a l’avinguda Millars i a la plaça del Pilar per a així poder ampliar el Museu de Medallística Enrique Giner.

De manera que, fins al pròxim 1 de juny es poden presentar ofertes per a portar a terme aquesta actuació. Per tant, l’ import total d’aquest enderroc és de 100.000 euros, sent l’únic criteri d’adjudicació el preu a la baixa.

Les empreses interessades poden presentar les propostes a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat, i sol·licitar informació al departament de Contractació de l’ajuntament.

Cal assenyalar que, el Museu de Medallística Enrique Giner va nàixer l’any 1995 dedicat inicialment i de manera monogràfica a l’art de la medalla. En l’actualitat compta amb un important fons patrimonial amb una destacada col·lecció d’escultura i d’obra gràfica, de fet és un dels màxims referents de l’art de la medalla a nivell nacional i un magnífic exponent de l’escultura valenciana dels segles XX i XXI de la Comunitat Valenciana, que a més compta amb peces i obres que per manca d’espai no poden estar exposades al museu.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació