Nules ja té mascota i cartell per als XLI Jocs Esportius

La celebració tindrà lloc els dies del 2 al 8 de juny  a l’estadi Noulas Antonio Pérez Balada  

6._CARTELL_GUANYADOR_-_CONSOLACIÓ_-_CANDELA_FERRERO_CASTAÑER.jpg

Nules ja compta amb mascota i cartell per a la celebració dels XLI Jocs Esportius que tindran lloc els dies del 2 al 8 de juny a l’estadi Noulas Antonio Pérez Balada.

De fet, la mascota guanyadora del concurs convocat per la regidoria d’Esports és obra de Joan Martínez Moreno alumne del CEIP Nou Pedro Alcázar i porta per lema “La pilota guanyadora que li agrada a tots els col·legis de Nules”, i el cartell guanyador amb el lema “Fem esport, fem amics” ha estat realitzat per Candela Ferrero Castañer, alumna del Col·legi “Nuestra Señora de la Consolación”.  

De manera que, en els concursos de la mascota i cartell ha participat l’alumnat de Primària i de primer i segon de l’ESO dels centres educatius de la localitat.

La participació en aquesta edició dels Jocs Esportius agrupa els escolars nascuts l’any 2016 fins als nascuts l’any 2009, que es correspon en l’alumnat que cursa Primària i primer i segon de l’ESO. Per tant, les proves consistiran en diferents modalitats d’atletisme com ara velocitat, llançaments de disc i de pes, vòrtex, i salts de llargada i d’alçada.

L’objectiu d’aquesta tradicional competició és fomentar l’esport en un bon ambient entre els més menuts de la població.

 

 BANNER_300X300_GIF_BBQ_VAL.gif      BANNER_300X300_GIF_COLILLA_VAL.gif

BANNER_300X300_GIF_BBQ_CAST.gif       BANNER_300X300_GIF_COLILLA_CAST.gifBASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació