natiu2

Nules recupera un espai per a l'oci dels veïns

INES ALCAZARS’obrirà la pista de patinatge tots els dies matí i vesprada

Els ciutadans de Nules tenen un nou espai d’oci després que l’ajuntament haja condicionat l’antiga pista de patinatge que en els darrers anys ha estat en desús. D’aquesta manera Nules recupera un lloc per a que els més menuts, principalment, puguen jugar sense cap perill ja que es tracta d’una zona que està completament vallada.

La pista de patinatge s’obrirà tots els dies matí i vesprada i per la nit es tancarà com a mesura de prevenció “aquesta actuació respon a una petició realitzada pels veïns del grup Inés Alcázar en l’Assemblea Veïnal que va tindre lloc a principis del mes de juny”, comenta el regidor de Participació Ciutadana, Pedro Rubio.

En aquesta reunió també es va presentar el Projecte Acció Comunitària que es ficarà en marxa des de la regidoria de Serveis Socials i que té com a objectiu millorar les condicions de vida dels veïns i les veïnes, se’n ells els protagonistes del canvi mitjançant la participació activa en les actuacions que es duran a terme per a transformar la realitat en la que viuen.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació