La Reina de la Vila i les Dames de Nules reparteixen el programa de festes de Sant Roc i Sant Bartomeu

El programa inclou les festes de Sant Roc que tenen lloc a la mar de Nules i les patronals en honor a Sant Bartomeu

RepartimentLlibrets-5_1.jpg

La Reina de la Vila de Nules, Paula Bruno Gutiérrez, i les dames Balma González Portalés, Musa de la Música, Lucía Merino Purificación, dama del raval de Sant Xotxim, Carmen Lengua González, dama del barri de Sant Joan, i Teresa Vicent Llanes, dama de la Caixa Rural Sant Josep juntament amb l’alcalde, David García, i la regidora de Festes, Blanca Silvestre, han repartit el programa de les festes de Sant Roc i patronals en honor a Sant Bartomeu als veïns i les veïnes de la localitat.

Com cada any els veïns s’han concentrat en el punt de repartiment on es fan grans cues per a recollir el programa de festes. Enguany s’han repartit en primer lloc  a les platges de Nules, a la Tourist Info, i més tard al poble en els baixos de la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó”.

Cal recordar que les festes de Sant Roc tindran lloc els dies del 4 al 16 d’agost i les patronals en honor a Sant Bartomeu del 18 al 27 d’agost.

 

carxofa24.png

banner_nules.jpegBASE faldon ESAP LA VALLpresidencia_h3.jpg

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació