El dilluns tallaran de nou l'Autovia A7 a la Vall d'Uixó durant dues setmanes per acabar les obres

obrasEl Ministeri de Foment, continuarà, a partir del dilluns 30 de gener, les obres de pavimentació de la variant de la Vall d´Uixó a fi de finalitzar la capa de rodadura en el termini previst de 2 setmanes, excepte
contingències meteorològiques, el que farà que es talle de nou l'autovia i reconduir el trànsit per un únic carril per sentit.

Malgrat haver previst que la resta dels treballs pendents es realitzarien preferiblement en horari nocturn, la previsió meteorològica per a les pròximes setmanes no permet realitzar l'estès de barrejes bituminoses a la nit, ja que s'esperen temperatures inferiors a 8ºC, mínima que permet la normativa espanyola d'aquestes barrejes en calent. No obstant açò, es realitzaran en horari nocturn totes aquelles altres activitats no depenents d'aquesta circumstància, amb l'objecte d'acurtar la durada de les obres.

A fi de finalitzar en el menor termini possible les obres sense haver d'esperar al fet que augmenten les temperatures nocturnes, s'ha optat per les següents actuacions:

1- Desviar des del dilluns 30 de gener al divendres 3 de febrer el trànsit sentit València per la calçada sentit Castelló, executant en aquestos 5 dies la pavimentació a secció completa de la calçada sentit València, inclòs el pintat de les marques vials.

2- Alçar el desviament el divendres 3 de febrer, de manera que el dissabte 4 i el diumenge 5 de febrer no existisca afecció alguna al trànsit.

3-Si les condicions meteorològiques ho permeten, desviar des del dilluns 6 al divendres 10 de febrer el tràfic sentit Castelló per la calçada sentit València, executant en aqueixos cinc 5 dies la pavimentació a secció completa de la calçada sentitCastelló, inclòs el pintat de les marques vials.

Amb aquesta actuació, en el termini de deu dies efectius de treball s'executarien totes les obres pendents que requerisquen desviaments de trànsit.

Amb posterioritat a la pavimentació podria ser necessari executar algun tall puntual d'un dels carrils de l'autovia, fora de les hores punta i sense afectar a l'altra calçada, per a executar les juntes de dilatació dels viaductes.

Durant els corts es mantindran operatius i degudament senyalitzats els desviaments alternatius per la N-340 entre Almenara i Nules.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació