natiu2

Nules posa en marxa una campanya de l'ús del valencià en les rebaixes

Nules RebaixesL’objectiu és la promoció del valencià en el sector comercial

Davant la importància del sector terciari per a l’activitat econòmica del municipi i del tracte personal i pròxim que s’estableix entre comerciant i client, i aprofitant que s’acosta el període de rebaixes, l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa, un any més, una campanya de promoció del valencià en el sector comercial amb la qual es pretén també afavorir l’activitat econòmica fent visible el començament de les rebaixes.

Sobre això, el regidor de Normalització Lingüística, Ramon Canut, explica que “la campanya continua la dinàmica que tan bona acollida va tindre l’any passat però amb un disseny nou que consisteix en l’entrega a cada comerç de quatre cartells de rebaixes (dos d’horitzontals i dos de verticals), dos cartells de descomptes i quaranta etiquetes amb el rètol abans i ara per a posar-hi els preus dels articles”. D’aquesta manera els comerciants poden publicitar el seu local comercial en el període de rebaixes alhora que s’afavoreix la visibilitat i la presència del valencià en les relacions comercials.

“Volem remarcar que aquesta és una campanya que té la voluntat de consolidar-se tots els anys, ja que la promoció del valencià és una prioritat de tots”, comenta Ramon Canut. Els comerços interessats a rebre més informació, cartells o etiquetes poden passar per l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació