natiu2

Nules realitza millores de seguretat vial a l'entorn del Poliesportiu

carrer Sant VicentEntre altres qüestions es reordenarà l'estacionament al carrer Sant Vicent

L’Ajuntament de Nules està realitzant diferents actuacions de millora de la seguritat vial i uniformitat en la zona del Poliesportiu Municipal. En concret, s’han pintat dos passos de vianants en la intersecció entre el carrer Sant Vicent amb el carrer Ramón i Cajal amb la que es pretén donar major seguritat vial als vianants.

A més, en la part lateral dreta del carrer Sant Vicent es modificarà  l’estacionament què passarà d’estar en bateria a cordó “aquesta actuació es realitza en previsió d’una ampliació de la vorera existent, ja que ara és d’un metre i passarà a ser de tres metres, de la mateixa manera que la vorera del Poliesportiu Municipal”, matisa l’alcalde de Nules i regidor de Seguritat i Policia Local, David García.

Després, s’instal·laran uns pilons demanats pels veïns i les veïnes amb els quals es pretén evitar que els vehicles puguen a la vorera a l’aparcar, “estem duent a terme actuacions de millora de la seguritat vial en diferents punts de la localitat, amb les què donem resposta a les peticions fetes pels mateixos veïns”, comenta David García. 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació