Nules imparteix el taller “Comunicació i gestió de Conflictes”

El taller ha estat dirigit a l’alumnat del programa Et Formem i es vol així millorar aquestes habilitats

IMG-20231010-WA0006.jpg

Des del Programa Supera’t Nules s’ha impartit un taller sobre “Comunicació i gestió de Conflictes” dirigit a l’alumnat del programa d’ocupació Et Formem.

En concret, en la jornada s’ha treballat diferents habilitats relacionades amb la resolució  de conflictes com ara la empatia, l’escolta activa o l’assertivitat. De manera que, les persones participants han pogut aprendre les principals tècniques per a fer front als conflictes, un taller a més que ha estat impartit per un dels psicòlegs del programa Supera’t.  Així doncs, l’objectiu d’aquests tallers és la millora de l’ocupabilitat, i contribuir així a la inclusió social.

Davant açò, el regidor de Serveis Socials, Ramón Martinez, assenyala la importància de la formació en diferents matèries per a millorar l’ocupació “aquest tipus de formació és molt important per a millorar la qualificació d’aquestes persones que participen en aquest programa”.

Aquestes activitats, contemplades en aquest  programa Supera’t Nules, estan cofinançades per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus (FSE+) de la Comunitat Valenciana (2021-2027).

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació