Ajornada la XVI Fira Medieval de Mascarell per les previsions meteorològiques per fortes ràfegues de vent

La nova data de celebració serà els dies 24, 25 i 26 de novembre

IMG-20221220-WA0004.jpg

Davant l’actual situació meteorològica amb alerta de risc groc per fortes ràfegues de vent que està dificultant el muntatge de la Fira Medieval de Mascarell, i les previsions per als pròxims dies en els quals es mantenen les fortes ratxes de vent, l’Ajuntament de Nules ha decidit per precaució ajornar la XVI Fira Medieval de Mascarell prevista per als dies 3, 4 i 5 de novembre.

Així doncs, aquest matí a última hora ha tingut lloc una reunió entre l’alcalde de Nules, David García, el Regidor de Mascarell, Guillermo Latorre, representants de l’empresa Culthisme, i el cap de la Policia Local per a valorar l’actual conjuntura, “la decisió ha estat complicada però en aquestes situacions hi ha que prevaldre la seguretat, de manera que hem acordat per precaució ajornar la fira medieval”, matisa el regidor de Mascarell, Guillermo Latorre.

A més, l’alcalde, David García, abans de celebrar aquesta reunió ha contactat amb els portaveus dels diferents grups municipals per a conèixer el seu parèixer sobre l’ajornament de la fira, i valorar la situació. 

Amb tot, en aquesta reunió s’ha acordat celebrar la XVI Fira Medieval de Mascarell els dies 24, 25 i 26 de novembre.   

Cal recordar que aquesta fira medieval converteix a Mascarell en un gran atractiu per als milers de visitants que recorren aquest entorn en els dies de celebració de la fira, al ser l’única població totalment emmurallada de la Comunitat Valenciana, a més enguany és la primera edició de la Fira Medieval de Mascarell que se celebrarà amb el distintiu de Festa d’Interès Turístic Autonòmic. 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació