Nules amplia els recursos informatius del Museu de Medallística Enrique Giner

Les persones visitants podran conèixer així la història de les medalles exposades

2.jpg

L'Ajuntament de Nules ha finalitzat la instal·lació de panells informatius en el Museu de Medallística Enrique Giner, uns panells que contextualitzen tot el material exposat a la primera planta del museu.

Amb aquesta actuació, les persones visitants podran conèixer de manera autònoma la història i el procés de fabricació de les medalles exposades i dels gravats que l'artista valencià Enrique Giner va realitzar. Aquest projecte ha estat subvencionat amb les ajudes que la Conselleria de Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana destina a museus, col·leccions museogràfiques permanents reconegudes i béns mobles de la Comunitat Valenciana, que ha destinat 5.711,20 euros del total del projecte que puja a 7.139 euros, per tant el 80% de l’import d’aquesta actuació ha estat subvencionat.

Els huit nous panells instal·lats consisteixen en vitrines calades il·luminades, que faciliten la lectura del text que en ells consten.

El regidor de Museus, Guillermo Latorre, es mostrava satisfet amb el resultat final del projecte i afegia que “era necessari per a tots els visitants que rebem periòdicament, perquè puguen comprendre el que està exposat i la visita siga més didàctica”.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació