Nules es converteix en seu del Programa de Tecnificació de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana

Signa un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’aquest programa en el municipi

20231107_123845_1.jpg

Nules ha sigut designada com a seu del Programa de Tecnificació de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) gràcies a un acord de col·laboració signat entre l'Ajuntament de Nules i la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

El conveni estableix una línia de col·laboració que abasta aspectes esportius, tècnics, pedagògics i formatius, i es desenvoluparà en el municipi de Nules. Com a part d'aquest acord, es duran a terme sessions d'entrenament en col·laboració amb el Club Taronja Bàsquet Nules.

En la signatura del conveni van ser presents l'Alcalde de Nules, David García; el President de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat; el Regidor d'Esports, Gabriel Torres; el Delegat de la FBCV a Castelló, Raúl Blanco; la Vicepresidenta del Club Taronja Bàsquet Nules, Patricia Sorribes; i un membre de la junta directiva del club local, Agustín Marmaneu.

El Programa de Tecnificació es durà a terme dos diumenges al mes fins el mes vinent de maig en les instal·lacions esportives del Pavelló Municipal de Nules.

Aquest programa és una iniciativa de la FBCV que es realitza en col·laboració amb diversos clubs i té com a objectiu ajudar a joves promeses en la seua formació, complementant la preparació que reben en els seus equips. S'enfoca principalment en les categories Aleví i Benjamín.

Gabriel Torres, des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Nules, va ressaltar la importància d'aquest conveni per a l'esport local, destacant que "Nules s'ha convertit en una de les seus del Programa de Tecnificació de la FBCV, la qual cosa ens permetrà no sols motivar als nostres jugadors de bàsquet, sinó també convertir-nos en un referent d'aquest esport a la comarca de la Plana Baixa i a la província de Castelló, ja que el programa inclourà jugadors de diferents clubs, no sols de Nules".

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació