natiu2

Els xiquets i les xiquetes de l'Escola Esportiva de Nules reben un taller sobre els mosquits

taller mosquitsHan deprés a fer repel.lents naturals

Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Esportiva han participat d’un Taller sobre el Mosquit. El taller ha estat dividit en dos parts, una primera amb el desenvolupament d’una història teatralitzada participativa i combinada amb sketch de clown i una segona en la que els menuts han aprés a fer un repel·lent natural contra picadures de mosquits.

El regidor de Sanitat, Antonio Romero, comenta que “aquesta activitat s’emmarca en la campanya de prevenció contra el mosquit que du a terme l’ajuntament amb col·laboració amb l’empresa contractada per fer els diferents tractaments i en aquest cas en concret amb la diputació provincial. Volem conscienciar als xiquets i a les xiquetes que encara que l’ajuntament té controlats els llocs públics a casa tenen que ser ells qui agafen mesures de prevenció”.

L’Escola Esportiva d’Estiu compta amb una participació de més de 150 xiquets i xiquetes de 6 i 14 anys que al llarg del mes de juliol realitzen activitats com natació, acrosport, bàsquet, rocòdrom, malabars i jocs populars, bici, hoquei, entre altres.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació