L'Ajuntament de Nules impulsa la millora de l'accessibilitat en l'Oficina del Servei de Gestió, Inspecció i Recaptació

Visita_Diputada_Provincial_10-11-23-10.jpg

En una recent visita a les instal·lacions de l'Oficina del Servei de Gestió, Inspecció i Recaptació a Nules, el Regidor d'Hisenda, Guillermo Latorre, acompanyat pels regidors de l'equip de govern, Adrián Sorribes i Rosa Ventura, ha presentat una sol·licitud formal a la Vicepresidenta Primera de la Diputació Provincial de Castelló, M. Ángeles Pallarés, per a millorar l'accessibilitat i les condicions d'aquesta oficina.

Durant la visita, que va comptar amb la presència de l'equip tècnic del departament provincial, es va destacar la importància d'optimitzar l'accés i la infraestructura de l'oficina. Tant els representants de l'Ajuntament de Nules com la Vicepresidenta van coincidir en la necessitat de dur a terme millores en aquestes instal·lacions, i es va acordar que la Diputació Provincial avaluarà la viabilitat econòmica dels projectes proposats.

Guillermo Latorre, Regidor d'Hisenda, va expressar el seu agraïment per la visita de la Vicepresidenta Primera i la seua disposició per a millorar l'oficina local. A més, va assenyalar la voluntat de l'Ajuntament de Nules de col·laborar estretament amb la Diputació Provincial per a continuar generant sinergies que beneficien la qualitat de vida dels veïns.

Cal destacar que l'Oficina del Servei de Gestió, Inspecció i Recaptació de la Diputació Provincial de Castelló a Nules presta serveis als usuaris tant locals com d'altres poblacions de la comarca de la Plana Baixa.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació