Nules programa les seues VII Jornades Educatives per al 26 i 27 de gener

IMG_3472_1.jpg

Sota el lema "L’entorn, font d’aprenentatge", es duran a terme les setenes Jornades Educatives per a Famílies i Docents a Nules. Aquest esdeveniment està programat per als dies 26 i 27 de gener, consolidant-se com un punt de trobada clau per a la comunitat educativa en el territori valencià.

L'organització, immersa en la planificació d'aquesta nova edició, ha llançat la convocatòria per al concurs del cartell anunciador i logotip. Els estudiants de l'ESO i Batxillerat de Nules, nascuts entre 2011 i 2006, tenen l'oportunitat de participar, presentant un màxim d'un cartell i un logotip cadascun, tots dos relacionats amb el lema de les jornades.

La data límit per al lliurament de treballs és el dilluns 4 de desembre, i s'atorgaran dos premis, un pel millor cartell i un altre pel logotip seleccionat. Tots dos guanyadors rebran un xec de 50 euros per a gastar en els comerços locals de Nules, contribuint així a l'impuls de l'economia local.

Durant els dies 26 i 27 de gener, la comunitat educativa valenciana es reunirà a Nules per a participar en aquestes jornades, que busquen crear un espai de debat sobre temes educatius d'actualitat. Aquest fòrum de discussió involucrarà a diversos sectors, incloent-hi mestres, famílies i personal no docent dels centres educatius.

A més, en paral·lel a l'organització de les jornades, s'està treballant en la programació de la segona edició de "Els Divendres Pedagògics", una iniciativa que complementa la formació per a docents i famílies, consolidant-se després del seu reeixit llançament l'any passat.

Des de la Regidoria d'Educació, Rosa Ventura destaca el compromís conjunt amb la comunitat educativa local per a la programació d'aquestes jornades. "El mes de gener celebrarem la setena edició d'unes jornades ja consolidades i que són un referent en el sector educatiu de la província, principalment, i amb les quals es pretén que famílies i la comunitat educativa vagen de bracet per a aconseguir alumnes que en un futur siguen persones del món", comenta Ventura.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació