ANUNCI.jpg

 

Nules celebra un any més l'acte de 'Benvinguda al Nuleret i Nulereta' amb més de 100 xiquets i xiquetes

20231119_121234_1.jpg

Nules ha celebrat un any més l'esdeveniment Benvinguda al Nuleret i Nulereta, donant la benvinguda als xiquets i xiquetes nascuts en l'any passat 2022, organitzat per la Regidoria d'Infància. Un total de 103 infants van ser convocats per a participar en aquest significatiu acte, on cada família present va rebre un detall commemoratiu en reconeixement a l'arribada dels nous membres a la comunitat.

La Plaça Major va comptar amb activitats dissenyades especialment per als més xicotets, que van gaudir de tallers, pintacares i un parc infantil instal·lat amb motiu de la celebració. Aquest esdeveniment no sols busca celebrar l'arribada dels nous integrants de la comunitat, sinó que també forma part de la programació integral "Nules per la Infància", destacant la importància de brindar visibilitat i protagonisme als xiquets a través de diverses activitats.

Rosa Ventura, regidora d'Infància, va expressar: "Amb aquest acte, volem donar la benvinguda als nous nulerets i nuleretes. És una ocasió molt emotiva que reuneix a totes les famílies de la població amb xiquets nascuts l'any passat. A més, aquest esdeveniment s'integra en la programació Nules per la Infància, que busca ressaltar la presència i participació activa dels més xicotets a través de diverses activitats".

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació