natiu2

Nules licita la construcció de 160 nínxols al cementeri

CEMENTERI MUNICIPALL' obra està previst que es faça en dues anualitats

“Es tracta d’una actuació que forma part del programa d’ampliació del cementeri, la primera fase s’executarà dins d’aquest any 2017 i consistirà en la construcció de 80 nínxols en el mòdul VII-A del cementeri municipal, i la segona fase tindrà lloc el proper any 2018 en la qual es construiran la resta de nínxols, és a dir, els altres 80 en el mòdul VII-B. Volem que amb aquesta actuació el cementeri municipal puga oferir nínxols als veïns i les veïnes que ho necessiten”, explica el regidor de Cementeri, Adrián Sorribes.

El pressupost base de licitació és de 64.845,03 euros per a la primera fase i de 61.852,09 euros per a la construcció dels nínxols de la segona fase.

Els interessats a presentar propostes tenen un termini de 26 dies naturals des que l’anunci de l’inici de la tramitació va ser publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) el passat dijous 13 de juliol. Per a obtindre més informació en relació amb aquest procediment cal posar-se en contacte amb el Departament de Contractació de l’Ajuntament de Nules.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació