natiu2

Nules organitza una programació d'animació lectora a la biblioplatja del far

antoni romero biblioplatjaHui es el torn de la tertúlia literària amb Maritxé Abad i Sebastià Roglà

L’Ajuntament de Nules posa en marxa diferents activitats d’animació lectora que tindran lloc a la Biblioplatja als mesos de juliol i agost, davant d’això el regidor de Biblioteca, Antonio Romero, comenta que “volem dinamitzar l’espai de la Biblioplatja, que enguany ha canviat d’ubicació i es troba a la zona del far. Hi haurà activitats per a tots els públics en les quals ens visitaran diferents autors per a presentar i parlar de les seues obres”.

La programació començarà el dimarts 25 de juliol, amb una tertúlia literària a càrrec de Meritxé Abad i Sebastià Roglà, que parlaran dels seus llibres “Retazos de otoño en primavera” i “Muntanya de sang”. El proper 28 de juliol el Club de Lectura que organitza Cosas&Musas es traslladarà a la Biblioplatja i comptarà amb l’assistència de l’escriptor Pablo Sebastià, que presentarà el seu llibre “La sonrisa de las iguanas”.     

Al mes d’agost seran protagonistes els més menuts amb un conte en anglés, una activitat dirigida a xiquets i xiquetes de 2 a 8 anys, principalment. La programació la tancarà l’escriptora local, Mónica Mira, que farà un recorregut per la seua última novel·la anomenada “Me cuesta tanto olvidarte”.

“Es tracta d’activitats enfocades a gaudir de la lectura i dels llibres a l’estiu, un període en el qual disposem de més temps lliure i que podem aprofitar per a conéixer més a prop autors dels voltants i les seues obres”, matisa Romero.

Cal recordar que l’horari de la Biblioplatja és de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 18 a 20 hores, i hi ha tallers infantils, accés wifi i espai de lectura.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació