Nules impulsa una Comissió Tècnica per a la Destinació Turística Intel·ligent

La comissió està formada per treballadors del consistori i pretén millorar el municipi com a destinació turística

IMG-20240308-WA0005.jpg

Des de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Nules, s'ha fet un pas cap a l'enfortiment del municipi com a destinació turística a través de la creació d'una Comissió Tècnica Interdepartamental per a la Destinació Turística Intel·ligent (DTI). Aquesta comissió, composta per diversos funcionaris municipals, té com a objectiu principal fomentar la col·laboració entre diferents àrees del govern local per a supervisar projectes turístics i patrimonials futurs.

La Comissió Tècnica, integrada per representants dels departaments de Turisme, Medi Ambient, Seguretat, Urbanisme, ADL, Informàtica i la Brigada Municipal, cerca generar sinergies que impulsen el desenvolupament turístic sostenible del municipi. Aquest pas s'emmarca en l'aprovació, durant el ple del mes de gener, del Pla Estratègic de Turisme de Nules. Aquest document permetrà a la localitat ascendir al Nivell I de Municipi Turístic Intel·ligent, atorgant-li la capacitat de sol·licitar subvencions en matèria de turisme a l'ens autonòmic.

Guillermo Latorre, edil de Turisme, ressalta la importància d'aquests avanços en l'àmbit turístic i patrimonial, destacant la consolidació de Nules com a destinació turística mitjançant l'organització interna i la col·laboració entre diferents departaments. Així mateix, assenyala l'impuls turístic dels últims anys i l'externalització d'una oferta turística significativa com a factors clau en aquest procés d'enfortiment municipal.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació