El Taller d'Ocupació de Nules embelleix la platja del municipi per a la temporada vacacional

Realitzen diferents treballs de condicionament de les platges de cara al període Setmana Santa i Pasqua

IMG-20240301-WA0020.jpg

L'alumnat-treballador del Taller d'Ocupació de Nules es troba immers en diverses labors de condicionament i embelliment de la platja del municipi, amb l'objectiu de garantir les millors condicions per als visitants durant el període vacacional de Setmana Santa i Pasqua.

Entre les activitats dutes a terme en els últims dies, destaquen les realitzades en la zona del far de la Platja de Nules. En aquestes labors van participar totes les especialitats del Taller d'Ocupació, incloent-hi obra de paleta, fusteria i jardineria.

Les principals intervencions es van centrar en la zona enjardinada, on es van dur a terme treballs de pintura en passarel·les, bancs, jardineres i panells informatius. A més, es van fer tasques de jardineria, com poda de vegetació i plantació de noves espècies en la barca decorativa i jardineres.

Rosa Ventura, Regidor de Polítiques d'Ocupació, va destacar la importància d'aquestes accions per al municipi, no sols per l'embelliment de la platja, sinó també pel valor educatiu i formatiu que brinden a l'alumnat-treballador del taller. Aquestes activitats busquen millorar la qualificació professional dels participants i promoure la seua ocupabilitat en el futur.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació