natiu2

Baixen les queixes per molèsties de casals a les festes de Sant Bartomeu

IMG 1544S’han registrat menys incidents que en les festes de l’any passat

Les festes patronals en honor a Sant Bartomeu s’han desenvolupat sense incidents importants, “aquestes festes han sigut unes de les més participatives dels últims anys i també les que menys incidents s’han registrat segons l’informe fet per la Policia Local”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

Així doncs, cal destacar la baixada en relació amb l’any passat dels incidents relacionats amb molèsties de casals. “S’han registrat 86 queixes verbals per soroll o molèsties per penyes o casals quan l’any passat se’n varen rebre 96”, matisa García. A més, d’un total de 122 penyes registrades amb casal han sigut cinc les penyes que han centrat la majoria de les queixes.

Els actes incívics també han disminuït ja que han passat de quatre denúncies per danys a immobles privats o a mobiliari urbà a una. Per altra banda, les denúncies sobre brutícia a les vies públiques per ubicacions de casals també han sigut menors que l’any anterior ja que han passat de quatre a una.

“El balanç que fem del desenvolupament de les festes de Sant Bartomeu és més que positiu per la qual cosa hem d’agrair als penyistes el comportament que han tingut”, conclou David García.

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació