Nules començarà la programació de Setmana Santa aquest diumenge amb la benedicció i processó de palmes i rams

Al llarg d’aquesta setmana tindran lloc diferents actes religiosos i la tradicional Exaltació del Tambor i Bombo

Programa_Setmana_Santa_Nules_2024-4_1.jpg

La localitat de Nules es prepara per a donar inici als actes religiosos i commemoratius de la Setmana Santa, que s'estendran fins diumenge que ve de Pasqua de Resurrecció, el 31 de març. Tot començarà aquest diumenge amb la solemne Benedicció i Processó de Palmes i Rams, marcant l'inici d'una setmana carregada de tradició i fervor religiós.

El regidor de Tradicions, Ramón Martínez, juntament amb representants de la Junta Parroquial de Setmana Santa de Nules, ha presentat la variada programació que inclou esdeveniments destacats com el III Pregó de Setmana Santa. Aquest acte, que es durà a terme el dissabte 23 de març en el Convent de la Sagrada Família, comptarà amb la participació del Cronista Oficial de la Vila de Nules, Joan Gavara Prior, com a pregoner.

Entre les diverses activitats programades, es troba la XXII Exaltació del Bombo i Tambor de Nules, programada per al dilluns en la Plaça Major, així com el Viacrucis processional a càrrec de les Germanors i Confraries de Setmana Santa, que tindrà lloc el dimecres 27 de març a les 21.30 hores.

El Dijous Sant estarà marcat per la celebració de diversos actes religiosos, com la Santa Missa del Sopar del Senyor i l'Hora Santa. El Divendres Sant, a més dels tradicionals Laudes i Viacrucis, es durà a terme la Celebració de la Passió i Adoració de la Creu, així com la commovedora Processó del Sant Enterrament, juntament amb la Veneració de Crist en diverses esglésies de la localitat.

El Dissabte Sant, l'Església Arxiprestal acollirà la Vigília Pasqual i l'Adoració Perpètua, tancant així els principals esdeveniments de la Setmana Santa a Nules.

El regidor de Tradicions, Ramón Martínez, ha destacat la gran participació i el fervor que caracteritzen a la Setmana Santa a Nules, subratllant el paper fonamental de la Junta Parroquial de Setmana Santa, les confraries i germanors, així com la col·laboració de l'Ajuntament de Nules i la Caixa Rural de Nules en l'organització d'aquests esdeveniments tan significatius per a la comunitat local.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació